Bensin eller diesel

Helgas lille filosofi:
Det er vår og naturen gjør seg klar til å nyte varmere tider med vekst, fruktbarhet og frodig vekst. Vinterklærne pakkes bort og vinterbleke kropper titter frem mens vi puster inn sollys og lysere tider. I denne vårtiden oppdager vi at vinterens kosthold og utskeielser kan ha sin pris i form av innaktivitet, trange klær og bulende former vi helst ikke ønsker nå når klærne skal av i større og mindre utstrekning. Hva kan vi gjøre for å slippe slike skippertak og hva skal til for å føle seg vel uten dårlig samvittighet over det vi inntar i det daglige. Det rare er at det skal ikke store justeringer til før pilen peker i riktig retning. Feks: Vi er rare vi, tyller innpå saft, brus og alslens andre ulumskheter med div gift og helseskadelige stoffer i. Burde vi kanskje ta en titt på dyrene som helt automatisk VET hva som er giftig rent instinktivt. Kroppen vår har omtrent 80% VANN i seg og likevel helles det innpå med andre væsker av ymse slag i en biologiske organisme som må ha rent vann for å kunne fullføre sine oppgaver for å biholde sine naturlige funksjoner.Jeg har faktisk opplevd at et fullverdig økologisk næringstilskudd jeg selv bruker og som i tillegg er godkjent som MAT blir skummelt når jeg i min iver etter å dele denne erfaringen anbefaler det til andre som virkelig trenger litt ekstra drahjelp i hverdagen. Det er ALTFOR dyrt, og fysjom- man kan jo få overskudd og miste matinntakets nytelser. Så i denne nytelsens verden med røyk, snus, brus og andre gotterier , dyrker vi illusjonen om hvor sunt vi lever mens næringsmidler som er giftfrie- de er FARLIGE og kan true helsa. Hva er vel ca 30 kr daglig for å få organismen til å smile i forhold til den mangdoble prisen vi betaler for å bryte ned verdens beste maskineri- vår egen kropp.
Forstå det den som kan?.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of