Våren er her!

Etter nesten to dager med SNØ på østlandet titter sola fram igjen og glemt er vinter, snø og våte forpluskete katter som fortvilt vil ligge innomhus.

Selv sitter jeg  og skriver noen ord her mens jeg planlegger våren og deretter sommerens fornyelse for både kropp og sjel.

Heldigvis er vinterdvalen over, og gleden av å føle solen varme mer og mer sender lovnader om en vår med ett nytt innhold i en ny innpakning.

Jeg har ristet liv i meg selv , innimellom slept meg etter hårrøttene på trening, og gremmet meg over kroppens stilletiende krav: tygg maten MINST 30 ganger. Belønningen  er : bedre form, frisk luft i lungene, klær som plutselig er blitt for store, daukjøtt som forvandles til muskler, – jau, jau, undere skjer  ser det ut som.

Med nærmere ettertanke, når jeg kjenner etter,  jeg ER blitt mer våken og kan nå nyte morgenstunden utenfor dyna med en velduftende kaffekopp.                                                                                              Jeg sover så utrolig mye bedre om natta, og faktisk gleder meg til hver nye dag med nye utfordringer.                                                             «Kvernende tanker»  har åpnet vinduet sitt og luftet ut rask og rusk som jeg overhode ikke trenger, og sinnet kjennes omtrent ut som en sommerfugl på sin første jomfrutur.

Kan det komme av et stabilisert kosthold, – at jeg drøvtygger hver matbit, -at jeg sparker meg bak hver dag når jeg glemmer å drikke livets eleksir-rent vann tilstrekkelig???—–                                                 Eller kan det være den midnattsolgule drikken jeg møter morgenen med – drikken som lysner både sjel og sinn og skaper liv?

Eller kveldsrutinene som overhode ikke er noen faste kveldsrutiner- for jeg har jo nesten ikke vett til å komme meg i seng i vettug tid- jeg som var et håpløst murmeldyr!                                                                           Men to ting gjør jeg hver kveld: drikker min måneskinnsgule kveldsdrikke mens jeg takker VårHerre og Frue for at  Han lot meg snuble over damen som tilfeldigvis ba meg på en livgivende drink fra Sunnhetens kilde- og takker for at jeg er så heldig å kunne innføre dette i mitt liv HVER ENESTE DAG!

Ikke rart at jeg fyker rundt som en skogsfe med stjerner i øynene og forteller at ENDELIG har jeg  funnet livet GULL som jeg så gjerne vil dele med deg som kanskje leter etter overskudd og  glede i hverdagen uansett årstid eller vær.

Er du sliten og trenger livsfornyelse uansett årstid deler jeg så gjerne med deg av mine erfaringer.

Send meg noen ord, eller navnet og tlfnr ditt så tar jeg kontakt med deg.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of