FitLine, ernæring for kropp og sjel

VI ER HVA VI SPISER- får vi ofte høre. Joda,her er det nok visse sannheter i, på godt og vondt.

Da jeg vokste opp var mor veldig bevisst på at vi måtte få i oss mat med riktige næringstoffer i. Ukedagene var basert på faste måltider, og alle måtte spise for å bli store og sterke -som hun sa.

Men tidene forandrer seg, det samme gjør næringsgrunnlaget i det vi inntar. Jordsmonnet blir mer og mer utmagret, alt skal skje fort og økonomisk. Frukt og grønt transporteres til store lagerhaller med kunstig lys hvor det blir gasset for å få fram en fristende, delikat farge. Det blir minimale næringstoffer, for frukt og grønt er avhengig av sollys for å få fart på vitaminene.  Så der er vi da med magert jordsmonn-hvis det overhode blir dyrket i jord da- og intet sollys, ikke rart det blir så som så med næring!

Oppi all galskapen blir vi anmodet om å få inn frukt og grønt i kostholdet vårt!

Heldigvis har vi et ernæringstilskudd med en unik patent som gjør at vi nyte godt av daglig næring med høykvalitative innholdsstoffer og et profesjonelt produksjonssystem. Utviklet av et kompetanseteam med forskjellig faglig bakgrunn ,som hudpleie, medisin, eller ernæringsvitenskap.

Ønsker du kjøpe eller abonnere på FitLineproduktene, følg denne linken: www.6423411.pm-quickstart.com

Det lønner seg abonnere istedenfor å kjøpe iom du som abonnent har 30% på din faste helsepakke, i tillegg til at du slipper fraktkostnader som kommer i tillegg til varene ved vanlig kjøp som kunde.

Er det noe du lurer på er det bare å sende meg                                               en mail:  solvi@isis-naturterapi.

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of