Korttenkt eller bevissthet

God kveld,

i dag har jeg vært på jobb i Oslo, og sitter igjen med mange inntrykk over hva det er som er betyr noe i livet og hverdagen. Positive tilbakemeldinger både på helse, hverdag og vitalitet- spesielt fra de som nyter våre «solskinnsprodukter» hver dag. Alt fra bedre søvn, vektnedgang , overskudd fra morgen til kveld, for ikke å snakke om lykksalige «dobesøk». Så er det betennelser som dukke opp som troll i eske og forsvinner etter etter noen dager og ATSJOO, nys og tissing til den store gullmedalje…….. Joda, helt klart at kroppen vet nøyaktig hva den skal gjøre når den slipper sloss mot alskens merkverdigheter vi putter i oss hver eneste dag. Da er det rett inn i vårrengjøring fra innerst til ytterst med mottoet: opp med alle vinduer og dører for her skal det sopes ut!!!

Så er det innimellom en sjel som mistenksom sier: de jo ikke medisinsk dokumentert!
Da dukker det lakoniske svaret en av mine tidligere lærere- som faktisk er lege selv- «et legemiddel er dokumentert virksom når det har en skore på 47%, mens naturmedisin, homøopati og lignende er IKKE medisinskt dokumentert selv ved 98%!»
Han ristet på oppgitt hodet av vanviddet, det samme gjorde vi når vi kom oss fra den sjokkerende læringen.

Da mister jeg nesten munn å mæle noen sekunder- når noen presterer å snakke om at våre næringsmidler IKKE er medisinsk dokumentert, men med selvfølgelig tyller i seg:brus, saft,snop, junkfood, tar seg en røyk, snus, skrå osv osv med den største selvfølgelighet.Ja, kanskje til og med ammer sitt lille barn samtidig.
DA kan vi snakke om kjemiske stoffer som tar knekken på den mest hardbarkede organismen,uten å nevne hvorvidt dokumentasjon foreligger.
I praksis ser vi helt klart resultater som: økt gammelmanns-diabetes på helt unge, fordøyelsesplager, utslitthet, hormonell ubalanse,overvekt, passitivitet, og mange andre alvorlige og fæle lidelser, osv osv i det uendelige.

 

Hva skjer med oss: jo, vi våkner til liv, blir aktive, vitale, går ned i vekt, glade, drikker vann og får mer og mer et normalt blodsukker, kroppen fungerer bedre, magen likeså og betaler gladelig våre ca kr 30.- daglig som inngangsbillett for bedre helse. En inngangsbillett forsket frem av en omfattende ekspertise av leger, professorer, forskere og ernæringspesialister- for å nevne noe- godkjent på kryss og tvers av div høyrestående godkjenningsnemder…………..

Da snubler jeg bokstavlig talt i dørkarmen for «menigmann» som med rynket panne og strengt blikk
bedyrer at hans/hennes mening er nok mest sannferdig i denne verdens lurerier. Dessuten er det ALTFOR dyrt!

Tror jeg velger å titte på dyra mine der de lykkelig glefser i seg pulver strødd oppå maten, vel vitende om at de heldigvis er så riktig skrudd sammen at de instinktivt vet hva som er gift eller ei.
Så betaler jeg gladelig min månedlige livsforsikring for både meg selv,og dyra i form av et abonnement på rene, økologiske produkter mens jeg humrer litt over verdens vanvidd og strutsementaltet.
Heldigvis gjelder det ikke alle man møter på sin vei♥ for jeg har faktisk verdens nydeligste pasienter!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of