Ønsker du gå ned noen kilo før sommeren er her for fullt??

JA, hvem vil vel ikke ha det ihvertfall litt lettere i sommermånedene. Klærne skal av, vintertøy pakkes bort  og kroppen higer etter sol og varme. Selvfølgelig ønsker vi farge på kroppen, men like viktig er å fylle opp vitaminlagrene til høsten og kaldere tider.

Blant mange slankekurer er det en som blinker seg ut: CellResetKuren hvor det er vel så mye helse innbakt. Kuren varer 28 dager, men har i tillegg etterfølging slik at du kan få nødvendig hjelp og råd med på veien noen uker til.

Altfor ofte går vi ned mange kilo, men iløpet av kort tid har de sneket seg på, men huff!!!…dessverre noen flere kilo- i tillegg til at vi har tapt nødvendig muskelmasse! CellResetKuren er i tillegg til vektnedgang en effektiv livstil-endring hvor det er bla det farlige magefettet som forsvinner mens muskelmassen faktisk er inntakt!

Vil du ha tilsendt mer informasjon, trykk her:                               solvi@isis-naturterapi.no, og skriv JA INFO

Framover nå vil det bli holdt Webinarer om Ernæring og hvilke produkter vi anbefaler.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of