Dagens evalueringer og ettertanker<3

Jeg sitter her og grunner litt på hva disse produktene gjør med meg fysisk og psykisk. Fysisk: jeg vet at når jeg bruker de riktige næringstilskuddene får jeg i meg alle vitaminer og mineraler i tillegg til andre godsaker som får organismen til å juble. Sirkulasjonen i bla armer og bein er blitt gullende god, fordøyelsen fungerer supert, og de dagene jeg ikke har vært flink nok til å drikke den vannmengden jeg skal ha-vel da kan jeg bare sitte der på do å gremmes med min delvis forstoppede tarm. Den kjempegode yoghurten jeg lager med med frukt og nøtter  på er rene desserten, og tarmen jubler når jeg tar min daglige dose. Ikke er jeg oppblåst i magen, skjelden binder jeg væske i kroppen-mao: her er det herlighet og glede! Hukommelsen og arbeidsevnen er stigende i aller høyeste grad, og hodepine er saga blott nå! 
Overskudd til å trene-ja det er nå blitt ett must- å kjenne kroppen blir sterkere og sterkere, minimale smerter i mine reumatiske og overkjørte ledd, i tillegg til at nå kan jeg se meg i speilet med stolthet og si at: fiskebollemusklene har blitt landsforvist og grevinnehenget har tapt mot overmakten; oppvåknede muskler. Da er det nyyyydlig å komme hjem etter en knakende god treningsøkt- drikke et ekstra glass med mineraler-og oppleve at stølhet og sviende muskler er erstatte med levende musklatur og økt styrke. Ja, og så tar jeg jo i tillegg Aminosyrer for å beholde muskelmassen, og lykkefølelsen. Når Ole Blund gjør sin inntreden, avsluttes dagen- vet jeg at mens jeg sover ordner kroppen opp i sine sysaker; kaster ut møkk, renser og bygger opp mens jeg ligger der i min tornerosesøvn og drømmer. Forresten-som den garva nordlendingen jeg er MÅ jeg jo ikke glemme min daglige «fiskerasjon»- Omega med Q10. Hvorfor-jo, hjernen og nervesystemet består jo av bortimot 80% fett, og tenk hvis jeg skulle slurve unna dette!
Q10- er ungdomshormonet på et vis-dvs et megaviktig Coenzym som alle bør tilføye det daglige kostholdet sitt etter vi har passert midten av tredveårene. Jeg sammenligner Q10 med «sikringen i sikringeskapet»- vil jo alle ha et sikringeskap som fungerer, vil vi ikke…………………………

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of