Høstlige funderinger og tiltak.

Hei og hå,                                                                                                               nu ser æ atter fjell og fjorda mens høstlufta siger mer og mer på og skogen kler sæ i sitt siste fargerike høstskrud<3

 

Jeg sitter her i vår nordlige halvdel av kongerike og nyter vind, sol og vær mens høstens aktiviteter planlegges . Samtidig er ett år gått siden sist jeg var her nord, et år med radikale forandringer og oppvåkninger, omjusteringer av gamle holdninger og et solid spark bak- som absolutt var velfortjent!

Hva har skjedd??                                                                                                                   Veien mot Østlandet var ugudelig lang, men fram kom jeg, hus fant vi  og nyetablering og omrokkeringer skled fram uten de store sjokkene. Sjokket kom vel helst når jeg oppdager for en elendig fysisk form jeg var i samtidig med at det verket i ledd og muskler mens humør og overskudd dalte sakte men sikkert ned i kjelleren.

For en naturmedisiner som predikerer helse til sine pasienter var det totalt begredelig at jeg omtrent ikke fikk bukt med mine egen plager- hvorfor? Overskudd til pasienter hadde jeg, men derimot måtte jeg ta et oppgjør med min selvrespekt og ansvar for å gi min egen jamrende kropp bot og bedring.

Problemet var bare: å vedgå sin egen elendighet for deretter si: » Sølvi- nå skal vi snu  på flisa og vende nesen i ei ny vinkling! Formen var begredelig, søvnen likeså, og tankene kvernet rundt i tyfonfart: hvordan har jeg klart å  la meg selv forfalle så mye uten å gjøre noe???  Jeg MÅ finne  tilbake til det jeg brukte og  som var viktig del av det daglige inntak for minst 10 år siden.  Men ikke på vilkår husket jeg produktnavnet eller hvor det ble produsert!

Da var det bare å ta en titt over slagsmarken «min egen kropp og sinn», kvesse nebbet og gjøre det beste ut av det: begynne å trene , virkelig trene-tiltross for «blodsmak» i munnen og melkesyre både her og der.

Resultater kom smått om senn, formen ble bedre,men de reumatiske smertene ville ikke slippe taket.

Så endelig smilte LYKKEN, jeg ramlet helt tilfeldig over mine elskede produkter «livets gull», og med dødsforakt svor jeg at aldri, aldri skulle jeg slippe taket i de, uansett hva det kostet meg økonomisk.

Idag kan jeg se tilbake på en vei med kraftanstrengelse; fysisk som mentalt, en forandring som virkelig ga meg livet tilbake i rikelig monn.

Selvfølgelig kan jeg ennå kjenne noen vondter her og der- men nå bare i feks «ett»fingerledd, istedetfor hele kroppen!!!!  Jeg er våken, aktiv, entusiastisk og har glemt alt som heter alderdoms relaterte plager, kjenner meg ihvertfall 10 år yngre, og kroppen fungerer ihvertfall 15 år yngre enn for ett år siden. Fordøyelsen fungerer supert, humøret er strålende og kroppen er lett og smidig!

Det har tatt meg ett år nå, hvor jeg har brukt mitt kjære næringstilskudd fra  slutten av oktober. Så kan man si: såååå lang tid! Men, kjære venner ett år er utrolig kort tid utfra at jeg har slitt i mange, mange tiår hvor kurven dalte mer og mer ned i elendighetens dal.  Alt jeg har brukt økonomisk iløpet av de siste årene på behandlinger, medisiner, lege osv er mange ganger det jeg bruker på næringstilskuddet mitt i dag. Jeg måtte bare mote meg opptil å ta regnestykket for å kunne se det sort på hvitt! For ikke å snakke om alle positive effekter for kropp og sjel langs veien jeg har gått.

Til og med mine kjære firbente familiemedlemmer får tilskuddet daglig i sin mat, med supergevinst på ledd, pels og vitalitet. Mindre for og veterinærutgift har jeg også!!!

Det aller beste er at jeg har gått ned mange kilo, spiser det jeg ønsker, har adskillig lavere matbudsjett som igjen gir bedre økonomi. Kroppen trenger ikke lenger lete frustrert etter det den trenger til daglig drift, langt mindre deponere slaggstoffer fra unyttig mat og andre unødvendige  inntak av vått og tørt.

Så dette har jeg opplevd og lært: Du er det du spiser! Bruker du kroppen som en avfallsdunk- vel, da blir resultatet deretter-uansett om det er bevisst eller ubevisst. Og- verdsett deg ikke ut fra kroner og ører over hvor dyrt slike tilskudd er. I løpet av en mnd putter de fleste av oss innpå adskillig mer av direkte mindre heldige  saker som feks, snop, brus, røyk, snus, tomme kalorier, lite næringsmessig mat,  osv,osv. Det rare er at da velger vi glatt å glemme hva det koster oss pr mnd .  Beklageligvis, dessverre mye, mye  mer enn de 30-40 kr næringstillskuddet koster. Joda, her har jeg virkelig måtte svelge kameler med pels og hover!

SÅ:  Husk, vi alle har et valg: behandle deg selv for det du selv mener du er verd- din kropp er din bolig, ditt sinn er ditt slott-og lite riktig næring forgifter både sinn og kropp .

Klæm Sølvi

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of