Hvorfor sette seg mål i hverdagen??

Har du tenkt på  hvordan du vil din hverdag skal være, at vi faktisk selv skal ta egne valg over livet vårt?

Men hvorfor skal DU ta egne valg- når alskens påvirkninger presser på utenfra?

Her er en ærlig og naken historie fra en av mine mange klienter. Vedkommende har godkjent at jeg deler den ut her, etter at jeg forespurte.

Hvorfor?

Jo, slik har altfor mange det, men det er måten vi takler hverdagen på og valgene vi tar som blir bærer for hvordan livet kan bli.

Kanskje du kjenner du deg igjen i noe??

————————————————————————————-

Hei!

Ja, da begynne jeg med positive dager:

 våkne opp med kun murring i ryggen. Ta kaffekoppen med ut på verandaen og stirre på Tronfjell, fundere på hva skal jeg gjør i dag. Slippe å ta smertestillende. Tilbringe dagen i fjellet med Ravna. Ta en Topptur eller to 😊. Finne nye prosjekter ute og inne hjemme. Gjøre ferdig hus prosjekter. Finne og prøve ut nye hobbyer. Drive med de hobbyene jeg har starta opp med. Null kontakt med folk. Få drive på uforstyrret å pusle med ting og tang. Da er jeg veldig glad😊

 

Å så de jævlige negative dagene :

Da er det å bryte seg i gang, finne pille boksen.  Drikke kaffe og vente på virkningen… De dagene er veldig varierende. Kommer helt an på hva jeg gjør og ikke gjør. Det er ryggsmerter, nakkesmerter, skulder smerter, isjias smerter, smerter i hendene ( carpal tunnel ), akilis , ping pong smerter i ryggtavla og nedover venstre foten, foten dovner bort og hendene.  Mister energi og kraft i kroppen. Ender opp med å måtte legg meg å sove og koble alt ut. Irritere meg over lyder, blir kje og urolig av lyder. Folk tapper meg for krefter. Tåler dårlig mye folk og støy. Hvis jeg skal ha en god dag, kan jeg ikke ha noen rundt meg. Folk tapper meg for energi og krefter til å gjør noe fornuftig. Det gjør meg så eitrende forbanna. Har lyst til å be dem dra seg til helvete. Jeg blir deprimert og irritert på folk. Bare å måtte skrive og tenke på dårlige dager blir jeg sur og grinet, blodet koker, blir så jævlig sint. Så nå tror jeg att jeg må få meg litt frisk luft å riste av meg faenskapet her…..

 

Jeg orke ikke å måtte sitte å surve over de dårlige dagene. Jeg vil heller ha gode dager og finne glede i hverdagen min. Det hjelper på å ha en galgen humor, flire godt av seg selv og kjefte litt. Bra jeg ikke har naboer så tett innpå meg, hehehe.  Å gå en skogstur eller en tur på fjellet og trekke frisk luft, nyte utsikten på en fjelltopp med kaffekoppen og bikkja som selskap, er min beste måte å bryte survinga. På fjellet får jeg ro i sjela mi og alle negative tanker blir borte. Nye ideer kommer. Og hvis folk har ett problem med det, ja da kan dem bare dra seg en viss plass. Det er IKKE mitt problem! Dette ble dagens surving. Nå skal jeg finne koble til bikkja å gå meg en tur langs elva og puste 😊


Som du ser, er det ikke alltid livet snur den rette siden ut,-men det å stå i seg selv på godt og vondt kan brukes som drivkraft fremover i livet.

  1. du må akseptere hele deg
  2. du må godta at du har visse problemer
  3. du må dra de fram i dagens lys og si: hallo du, jeg ser du er der- men jeg skal styre deg !

Da har du åpnet døren til forandring og styrer di egen skute.

Og- hva andre mener og sier- det er deres sak, for du kjenner deg selv fra innsiden og VET akkurat hva du trenger.

Målet er å få endret  tankesettet ditt, snu seg i en annen retning, og gå nygjerrig videre under vettug veiledning.

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of