Hvorfor sette seg mål i hverdagen??

Har du tenkt på  hvordan du vil din hverdag skal være, at vi faktisk selv skal ta egne valg over livet vårt?

Men hvorfor skal DU ta egne valg- når alskens påvirkninger presser på utenfra?

Her er en ærlig og naken historie fra en av mine mange klienter. Vedkommende har godkjent at jeg deler den ut her, etter at jeg forespurte.

Hvorfor?

Jo, slik har altfor mange det, men det er måten vi takler hverdagen på og valgene vi tar som blir bærer for hvordan livet kan bli.

Kanskje du kjenner du deg igjen i noe??

————————————————————————————-

Hei!

Ja, da begynne jeg med positive dager:

 våkne opp med kun murring i ryggen. Ta kaffekoppen med ut på verandaen og stirre på Tronfjell, fundere på hva skal jeg gjør i dag. Slippe å ta smertestillende. Tilbringe dagen i fjellet med Ravna. Ta en Topptur eller to 😊. Finne nye prosjekter ute og inne hjemme. Gjøre ferdig hus prosjekter. Finne og prøve ut nye hobbyer. Drive med de hobbyene jeg har starta opp med. Null kontakt med folk. Få drive på uforstyrret å pusle med ting og tang. Da er jeg veldig glad😊

 

Å så de jævlige negative dagene :

Da er det å bryte seg i gang, finne pille boksen.  Drikke kaffe og vente på virkningen… De dagene er veldig varierende. Kommer helt an på hva jeg gjør og ikke gjør. Det er ryggsmerter, nakkesmerter, skulder smerter, isjias smerter, smerter i hendene ( carpal tunnel ), akilis , ping pong smerter i ryggtavla og nedover venstre foten, foten dovner bort og hendene.  Mister energi og kraft i kroppen. Ender opp med å måtte legg meg å sove og koble alt ut. Irritere meg over lyder, blir kje og urolig av lyder. Folk tapper meg for krefter. Tåler dårlig mye folk og støy. Hvis jeg skal ha en god dag, kan jeg ikke ha noen rundt meg. Folk tapper meg for energi og krefter til å gjør noe fornuftig. Det gjør meg så eitrende forbanna. Har lyst til å be dem dra seg til helvete. Jeg blir deprimert og irritert på folk. Bare å måtte skrive og tenke på dårlige dager blir jeg sur og grinet, blodet koker, blir så jævlig sint. Så nå tror jeg att jeg må få meg litt frisk luft å riste av meg faenskapet her…..

 

Jeg orke ikke å måtte sitte å surve over de dårlige dagene. Jeg vil heller ha gode dager og finne glede i hverdagen min. Det hjelper på å ha en galgen humor, flire godt av seg selv og kjefte litt. Bra jeg ikke har naboer så tett innpå meg, hehehe.  Å gå en skogstur eller en tur på fjellet og trekke frisk luft, nyte utsikten på en fjelltopp med kaffekoppen og bikkja som selskap, er min beste måte å bryte survinga. På fjellet får jeg ro i sjela mi og alle negative tanker blir borte. Nye ideer kommer. Og hvis folk har ett problem med det, ja da kan dem bare dra seg en viss plass. Det er IKKE mitt problem! Dette ble dagens surving. Nå skal jeg finne koble til bikkja å gå meg en tur langs elva og puste 😊


Som du ser, er det ikke alltid livet snur den rette siden ut,-men det å stå i seg selv på godt og vondt kan brukes som drivkraft fremover i livet.

 1. du må akseptere hele deg
 2. du må godta at du har visse problemer
 3. du må dra de fram i dagens lys og si: hallo du, jeg ser du er der- men jeg skal styre deg !

Da har du åpnet døren til forandring og styrer di egen skute.

Og- hva andre mener og sier- det er deres sak, for du kjenner deg selv fra innsiden og VET akkurat hva du trenger.

Målet er å få endret  tankesettet ditt, snu seg i en annen retning, og gå nygjerrig videre under vettug veiledning.

 

Hurra, ett nytt år med nye begynnelser!!!!

Hei, hei,

Dette året vil jeg være like nysgjerrig som et barn på oppdagelsesferd. Jeg vil utforske hver dag -finne en ny mulighet til vekst! Jeg vil prøve nye utfordringer, spørre, prøve og feile, tørre være sint, glad, trist, leken og sprø-akkurat som da jeg var lita!

Hvorfor vil jeg det da?

Jo- som voksen er det så utrolig lett å glemme å leve-ta noen minutters pause fra det daglige jaget-oppdage den slumrende evnen til å være i kontakt med sine egne følelser igjen. Ikke bare jage fra mål til mål til man regelrett mister målet ut av synet og oppdager at det har gått både dager, uker , ja til og med år uten at vi har omtrent  observert det.

Derfor, kjære venn- begynn å LEV igjen!

Så mitt nyttårsløfte til meg selv er: lev hver dag som om det er den siste- ta små magiske pauser hvor sansene får våkne til livet igjen- og nyt det som heter Å LEVE med fulle åndedrag.

 

 

Søvnproblematikk

Det er nå slik at vi mennesker er skapt for å være våken ei tid på døgnet og sove noen timer også.

Likevel er det ikke forunt alle å ha en sunn døgnrytme. Kanskje jobber man skift, og må være våken natterstid, kanskje er natten preger av uro eller man får rett og slett ikke Ole Lukkeøye på det faste besøket.

Så er det enkelte som har en søvnlidelse som ikke er så enkel å være venn med. Det finnes flere søvnlidelser  alt fra de som snorker og durer hele natten til de som i tillegg har flere pustestopp iløpet av nattens timer. I tillegg er det enkelte som aldri kommer ned i den dype søvnen, men kronisk kaver i drømmeverden og våkner opp med jevne mellomrom før de siger sammen i neste «drøm». Det finnes medisiner for de som har disse lidelsene, Cpap/snorkemasker for snorkerne-for å nevne noe.

Allikevel er kostholdet meget viktig her uansett hva man nå bruker av hjelpemidler. Samtidig er det viktig å skape ei bevissthet mht det daglige kostholdet.

Mye kan gjøres HVIS man får i seg de riktige næringsemner i riktig balanse. Mange prøvinger og feilinger kan unngås , uten at det trenger bli fanatisk  eller asketisk kosthold. Her er det viktig å ta hensyn til hver enkel og deres problemområde, legge opp et individuelt opplegg  som justeres etterhvert til man kjenner seg fortrolig med det som skjer i en selv. Viktig å ikke forvente at alt skal skje i Hokus Pokus-fart. Til trøst: det er bedre å la tiden rusle litt saktere, for da spiller man på lag med hele organismen- og resultatet blir desto bedre og mer varig.

Jeg har selv en søvnlidelse, tåler ikke medisiner og har vært nødt til å lage mitt eget opplegg som jeg faktisk kan si fungerer vel så bra. Et opplegg med næringsemner, riktig kost, fettsyrer, positive tanker og gleden over å  kunne råde over mitt eget liv og hverdag. Må man bruke medisin, ja da gjør man det. Likevel kan hverdagen bli så mye bedre med enkle grep, og kanskje medisinforbruket  endrer seg i positiv retning. Her er kommunikasjon med legen din viktig ,om det er nødvendig. Er jeg sliten og trøtt, ja da tillater jeg meg å ta det med ro-om det faktisk ikke er så ofte det skjer.

Men, som sagt, mat må man ha, det er bare snakk om HVA vi putter i oss-og hva vi bør unngå.

Og det finnes ernæringsemner som er oppbyggende og forsvarlig-godt gjennomforsket av et bredt fagteam gjennom snart 20 år.

Det er bare snakk om hva og hvordan man bruker og doserer det.

Ta gjerne kontakt hvis du har lyst til å vite mer.

 

Fordøyelsesproblematikk

Hva kommer det av at det er så mange som sliter med fordøyelsen?
Er det bare å skjerpe seg, og spise mindre, eller tygge bedre?
Hvorfor er det flere og flere som utvikler allergier og intoleranser?

Hvor mange er det ikke som har diffuse smerter, får reumatiske plager, magevondt, sliten og trøtt osv osv….
Rekken er lang samtidig som den er oversiktlig.

Det er flere årsaker til dette, men altfor ofte ser vi at årsaken var en intoleranse som gradvis utviklet seg ettersom årene gikk.

Jeg skal ta et eksempel som er hentet fra min egen helsesituasjon.
Som barn hadde jeg store problemer med forstoppelse, magesmerter, oppblåsthet og kløe.
Min mor sa: det er nok arvelig, og utviklingen ble verre og verre hvor avføringsmiddel, klyster og evige slankekurer ble min hverdag.Utallige legebesøk og desto flere nederlag krydret tilværelsen og vekta føk opp og ned i samme tempo som min store oppblåste mage.

Mye naturmedisin ble prøvd, men ingenting gav varige resultater. Sliten, evig trøtt og tildels ukonsentrert slet jeg meg igjennom studiene og lurte fælt på hvor dette skulle ende.
Fikk bare konkludert fra de høye herrer at jeg nok hadde «irritert, lekk tarm» og måtte ta tiden til hjelp.

I dag vet jeg at alt startet helt fra småbarnstadiet hvor mor lagde melkeblanding av kumelk,sukker og vann, bakte sine egne nyyyyydelige hjemmebakte brød, som jeg nok allerede da reagerte med intoleranse på. Spørsmålet er hvordan kan man avgifte, reparere og bygge opp etter mange års elendighet.
Joda, det går an, man må bare være bevist på hva som er årsaken, kartlegge hvor skoen trykker og følge noen enkle regler på hvordan man angriper et slikt problem.

I dag fungerer jeg optimalt, fordøyelsen er kjempefin, men jeg kommer alltid til å være forsiktig med hva jeg ikke bør innta for mye av. Jeg er våken og aktiv, vekta er normalisert og jeg sørger for at jeg får i meg vettug kost og riktige næringsemner. De fleste problemene jeg hadde er omtrent borte,men jeg har brukt bortimot 7 mnd på å bygge meg opp. Lang tid, vil noen si- kort tid, sier jeg, iom jeg har slitt med dette siden jeg var liten.

I dag er jeg takknemlig for all den viten og lærdommen jeg har fått, for nettopp det er årsaken til at jeg kan hjelpe andre til et nytt og bedre liv.

Det finnes det hav av «gode» produkter på markedet, sier de lærde. Gjennom mange års prøving og feiling har jeg kommet fra  til at det er ett ernæringsprodukt som jeg trofast holder på-og det er Fit Line- av følgende årsaker:

 • kroppen tar opp omtrent 100% i løpet av få minutter
 • produktet er økologisk og gift-fritt
 • allergenene er fjernet
 • det inneholder ikke vanlig sukker, men derimot fruktsukker-noe organismen skal ha for å kunne fungere forsvarlig
 • alt produktet inneholder kan du avlese via en QR.kode som er på hvert produkt-testet og godkjent av ett av de høyeste organer for kvalitettesting; Tuv Sud.
 • Produktent kan bestilles av meg til full pris, eller du kan abonnere   og få tilsendt  til 30% redduksjonspris.
 • Følg denne linken:
  se -før-bilde ( i svart) tatt våren 2016

og nå-bilde(i rosa) sommeren 2017.

Høstlige funderinger og tiltak.

Hei og hå,                                                                                                               nu ser æ atter fjell og fjorda mens høstlufta siger mer og mer på og skogen kler sæ i sitt siste fargerike høstskrud<3

 

Jeg sitter her i vår nordlige halvdel av kongerike og nyter vind, sol og vær mens høstens aktiviteter planlegges . Samtidig er ett år gått siden sist jeg var her nord, et år med radikale forandringer og oppvåkninger, omjusteringer av gamle holdninger og et solid spark bak- som absolutt var velfortjent!

Hva har skjedd??                                                                                                                   Veien mot Østlandet var ugudelig lang, men fram kom jeg, hus fant vi  og nyetablering og omrokkeringer skled fram uten de store sjokkene. Sjokket kom vel helst når jeg oppdager for en elendig fysisk form jeg var i samtidig med at det verket i ledd og muskler mens humør og overskudd dalte sakte men sikkert ned i kjelleren.

For en naturmedisiner som predikerer helse til sine pasienter var det totalt begredelig at jeg omtrent ikke fikk bukt med mine egen plager- hvorfor? Overskudd til pasienter hadde jeg, men derimot måtte jeg ta et oppgjør med min selvrespekt og ansvar for å gi min egen jamrende kropp bot og bedring.

Problemet var bare: å vedgå sin egen elendighet for deretter si: » Sølvi- nå skal vi snu  på flisa og vende nesen i ei ny vinkling! Formen var begredelig, søvnen likeså, og tankene kvernet rundt i tyfonfart: hvordan har jeg klart å  la meg selv forfalle så mye uten å gjøre noe???  Jeg MÅ finne  tilbake til det jeg brukte og  som var viktig del av det daglige inntak for minst 10 år siden.  Men ikke på vilkår husket jeg produktnavnet eller hvor det ble produsert!

Da var det bare å ta en titt over slagsmarken «min egen kropp og sinn», kvesse nebbet og gjøre det beste ut av det: begynne å trene , virkelig trene-tiltross for «blodsmak» i munnen og melkesyre både her og der.

Resultater kom smått om senn, formen ble bedre,men de reumatiske smertene ville ikke slippe taket.

Så endelig smilte LYKKEN, jeg ramlet helt tilfeldig over mine elskede produkter «livets gull», og med dødsforakt svor jeg at aldri, aldri skulle jeg slippe taket i de, uansett hva det kostet meg økonomisk.

Idag kan jeg se tilbake på en vei med kraftanstrengelse; fysisk som mentalt, en forandring som virkelig ga meg livet tilbake i rikelig monn.

Selvfølgelig kan jeg ennå kjenne noen vondter her og der- men nå bare i feks «ett»fingerledd, istedetfor hele kroppen!!!!  Jeg er våken, aktiv, entusiastisk og har glemt alt som heter alderdoms relaterte plager, kjenner meg ihvertfall 10 år yngre, og kroppen fungerer ihvertfall 15 år yngre enn for ett år siden. Fordøyelsen fungerer supert, humøret er strålende og kroppen er lett og smidig!

Det har tatt meg ett år nå, hvor jeg har brukt mitt kjære næringstilskudd fra  slutten av oktober. Så kan man si: såååå lang tid! Men, kjære venner ett år er utrolig kort tid utfra at jeg har slitt i mange, mange tiår hvor kurven dalte mer og mer ned i elendighetens dal.  Alt jeg har brukt økonomisk iløpet av de siste årene på behandlinger, medisiner, lege osv er mange ganger det jeg bruker på næringstilskuddet mitt i dag. Jeg måtte bare mote meg opptil å ta regnestykket for å kunne se det sort på hvitt! For ikke å snakke om alle positive effekter for kropp og sjel langs veien jeg har gått.

Til og med mine kjære firbente familiemedlemmer får tilskuddet daglig i sin mat, med supergevinst på ledd, pels og vitalitet. Mindre for og veterinærutgift har jeg også!!!

Det aller beste er at jeg har gått ned mange kilo, spiser det jeg ønsker, har adskillig lavere matbudsjett som igjen gir bedre økonomi. Kroppen trenger ikke lenger lete frustrert etter det den trenger til daglig drift, langt mindre deponere slaggstoffer fra unyttig mat og andre unødvendige  inntak av vått og tørt.

Så dette har jeg opplevd og lært: Du er det du spiser! Bruker du kroppen som en avfallsdunk- vel, da blir resultatet deretter-uansett om det er bevisst eller ubevisst. Og- verdsett deg ikke ut fra kroner og ører over hvor dyrt slike tilskudd er. I løpet av en mnd putter de fleste av oss innpå adskillig mer av direkte mindre heldige  saker som feks, snop, brus, røyk, snus, tomme kalorier, lite næringsmessig mat,  osv,osv. Det rare er at da velger vi glatt å glemme hva det koster oss pr mnd .  Beklageligvis, dessverre mye, mye  mer enn de 30-40 kr næringstillskuddet koster. Joda, her har jeg virkelig måtte svelge kameler med pels og hover!

SÅ:  Husk, vi alle har et valg: behandle deg selv for det du selv mener du er verd- din kropp er din bolig, ditt sinn er ditt slott-og lite riktig næring forgifter både sinn og kropp .

Klæm Sølvi

 

Dagens evalueringer og ettertanker<3

Jeg sitter her og grunner litt på hva disse produktene gjør med meg fysisk og psykisk. Fysisk: jeg vet at når jeg bruker de riktige næringstilskuddene får jeg i meg alle vitaminer og mineraler i tillegg til andre godsaker som får organismen til å juble. Sirkulasjonen i bla armer og bein er blitt gullende god, fordøyelsen fungerer supert, og de dagene jeg ikke har vært flink nok til å drikke den vannmengden jeg skal ha-vel da kan jeg bare sitte der på do å gremmes med min delvis forstoppede tarm. Den kjempegode yoghurten jeg lager med med frukt og nøtter  på er rene desserten, og tarmen jubler når jeg tar min daglige dose. Ikke er jeg oppblåst i magen, skjelden binder jeg væske i kroppen-mao: her er det herlighet og glede! Hukommelsen og arbeidsevnen er stigende i aller høyeste grad, og hodepine er saga blott nå! 
Overskudd til å trene-ja det er nå blitt ett must- å kjenne kroppen blir sterkere og sterkere, minimale smerter i mine reumatiske og overkjørte ledd, i tillegg til at nå kan jeg se meg i speilet med stolthet og si at: fiskebollemusklene har blitt landsforvist og grevinnehenget har tapt mot overmakten; oppvåknede muskler. Da er det nyyyydlig å komme hjem etter en knakende god treningsøkt- drikke et ekstra glass med mineraler-og oppleve at stølhet og sviende muskler er erstatte med levende musklatur og økt styrke. Ja, og så tar jeg jo i tillegg Aminosyrer for å beholde muskelmassen, og lykkefølelsen. Når Ole Blund gjør sin inntreden, avsluttes dagen- vet jeg at mens jeg sover ordner kroppen opp i sine sysaker; kaster ut møkk, renser og bygger opp mens jeg ligger der i min tornerosesøvn og drømmer. Forresten-som den garva nordlendingen jeg er MÅ jeg jo ikke glemme min daglige «fiskerasjon»- Omega med Q10. Hvorfor-jo, hjernen og nervesystemet består jo av bortimot 80% fett, og tenk hvis jeg skulle slurve unna dette!
Q10- er ungdomshormonet på et vis-dvs et megaviktig Coenzym som alle bør tilføye det daglige kostholdet sitt etter vi har passert midten av tredveårene. Jeg sammenligner Q10 med «sikringen i sikringeskapet»- vil jo alle ha et sikringeskap som fungerer, vil vi ikke…………………………

Forandringer og tiltak: Ja, det vil jeg ha!!!!

Et lite halvårs tilbakeblikk på godt og vondt.
For omtrent et halvår siden var jeg igang med et næringstillskudd som jeg for år og dager siden hadde brukt, men glemt i alt mitt jag i hverdagen. Joda, det skjedde små forandringer hele tiden , både positivt og ikke positivt. Det positive er at vekta sank ned mot normale nivåer, det negative var plutselige vondter her og der-. som etter noen dager forduftet for så bli erstattet med nye. Dette gikk periodevis, men likevell med færre og færre tilbakefall med vondter.
Tiden gikk, og jeg fikk beskjed om at jeg måtte inn til operasjon av et ødelagt kne, en operasjon som jeg helts ville unngå pga komplikasjoner og drastiske tiltak. Da valgte jeg å ta sjea i min egen hånd og koble inn en personlig trener for å få fart på sakene. Etter en mnd kom resultatene og jeg kunne juble- ikke noe operasjon på meg-nei! Samtidig var de fleste vondter forsvunnet på et mirakuløst vis, jeg kjenner meg faktisk i bedre form enn på 10-15 år!
Til opplysning har jeg hele livet antakeligvis vært både gluten og lactoseintolerang- noe som ble værre og verre- Tarmen hang i en tynn tråd, det ble snakket noe om «utlagt tarm» hvis det ikke ble ei endring., og det virket ikke direkte tiltrekkende.
Med det næringstilskuddet jeg nå tar skjedde det ei stor endring. Tarmen ble hyggeligere å samarbeide med, dobesøkene ikke lengre traumatisk og vonde, og endelig kunne jeg begynne med MELK i kaffen!!! Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!

Så nå per dags dato sitter jeg her foran pc’n, nyter min kaffelatte og kringlebit, mens jeg tenker:
hvor hadde jeg vært hvis jeg ikke hadde hatt vett til å snu på flisa,gå igjennom vondter mens rusk og rask ble skillet ut av kroppen for å ende opp som en nyutklekka hubro med ønske om å fortelle hele verden at det nytter-hvis bare du selv tar deg selv på alvor!
Idag KAN jeg faktisk ta meg en milkshake, spise en kringlebit eller pizza uten at jeg må unngjelde for mine synder flere dager og uker etterpå. Og det har totalt ikke tatt meg mer enn 7 mnd iforhold til utallige ganger før hvor jeg har prøvd, og prøvd med middelmådige resultater mens årene har rast avgårde.

Så: 8- 10 kg lettere, 15 år yngre i kropp og sjel, en kropp som kan brukes uten jammer og tenners gnissel, en tarm som gjør jobben sin og ei helse jeg elsker-
det er jo regelrett ufint og egoistisk å holde dette for meg selv uten å fortelle andre at DU KAN GØRE NOE FOR DEG SELV OG DIN HELSE- MED ENKLE MIDLER!

Bare send meg en mail for mer info.

solvi@isis-naturterapi.no

 

Korttenkt eller bevissthet

God kveld,

i dag har jeg vært på jobb i Oslo, og sitter igjen med mange inntrykk over hva det er som er betyr noe i livet og hverdagen. Positive tilbakemeldinger både på helse, hverdag og vitalitet- spesielt fra de som nyter våre «solskinnsprodukter» hver dag. Alt fra bedre søvn, vektnedgang , overskudd fra morgen til kveld, for ikke å snakke om lykksalige «dobesøk». Så er det betennelser som dukke opp som troll i eske og forsvinner etter etter noen dager og ATSJOO, nys og tissing til den store gullmedalje…….. Joda, helt klart at kroppen vet nøyaktig hva den skal gjøre når den slipper sloss mot alskens merkverdigheter vi putter i oss hver eneste dag. Da er det rett inn i vårrengjøring fra innerst til ytterst med mottoet: opp med alle vinduer og dører for her skal det sopes ut!!!

Så er det innimellom en sjel som mistenksom sier: de jo ikke medisinsk dokumentert!
Da dukker det lakoniske svaret en av mine tidligere lærere- som faktisk er lege selv- «et legemiddel er dokumentert virksom når det har en skore på 47%, mens naturmedisin, homøopati og lignende er IKKE medisinskt dokumentert selv ved 98%!»
Han ristet på oppgitt hodet av vanviddet, det samme gjorde vi når vi kom oss fra den sjokkerende læringen.

Da mister jeg nesten munn å mæle noen sekunder- når noen presterer å snakke om at våre næringsmidler IKKE er medisinsk dokumentert, men med selvfølgelig tyller i seg:brus, saft,snop, junkfood, tar seg en røyk, snus, skrå osv osv med den største selvfølgelighet.Ja, kanskje til og med ammer sitt lille barn samtidig.
DA kan vi snakke om kjemiske stoffer som tar knekken på den mest hardbarkede organismen,uten å nevne hvorvidt dokumentasjon foreligger.
I praksis ser vi helt klart resultater som: økt gammelmanns-diabetes på helt unge, fordøyelsesplager, utslitthet, hormonell ubalanse,overvekt, passitivitet, og mange andre alvorlige og fæle lidelser, osv osv i det uendelige.

 

Hva skjer med oss: jo, vi våkner til liv, blir aktive, vitale, går ned i vekt, glade, drikker vann og får mer og mer et normalt blodsukker, kroppen fungerer bedre, magen likeså og betaler gladelig våre ca kr 30.- daglig som inngangsbillett for bedre helse. En inngangsbillett forsket frem av en omfattende ekspertise av leger, professorer, forskere og ernæringspesialister- for å nevne noe- godkjent på kryss og tvers av div høyrestående godkjenningsnemder…………..

Da snubler jeg bokstavlig talt i dørkarmen for «menigmann» som med rynket panne og strengt blikk
bedyrer at hans/hennes mening er nok mest sannferdig i denne verdens lurerier. Dessuten er det ALTFOR dyrt!

Tror jeg velger å titte på dyra mine der de lykkelig glefser i seg pulver strødd oppå maten, vel vitende om at de heldigvis er så riktig skrudd sammen at de instinktivt vet hva som er gift eller ei.
Så betaler jeg gladelig min månedlige livsforsikring for både meg selv,og dyra i form av et abonnement på rene, økologiske produkter mens jeg humrer litt over verdens vanvidd og strutsementaltet.
Heldigvis gjelder det ikke alle man møter på sin vei♥ for jeg har faktisk verdens nydeligste pasienter!

Power, Solgull, og Livskraft<3

En liten intro på hva som kan skape endring i hverdagen for oss.    

Patentert NTC-støtter et optimalt næringsopptak.

NTC transporterer næringen nøyaktig dir hvor den trengs og når den trengs-til cellene! Innenfra og ut.                                                       Gluten, lactosefritt.

«Optimalsettet- bestående av tre forskjellige deler, som faktisk smaker nyyyyydelig i tillegg til å vekke en halvslumrende vårkropp til sol og sommer<3»

Activizer-Prestasjonsevne: Hvem vil vel ikke være våken og aktiv, være oppmerksom og klar i «den øverste etage», fly på lette bein gjennom dagens gjøremål mens kroppen puster av velvære. Rik på vit B2 og Niacin-som bidrar til å gjøre deg mindre trøtt, frossen og sliten. …………..;-D

Basic- Basisnæring: Tenk å slippe knaske 1-2 kg frukt og grønt hver dag i håp om å få nok næringstoffer når man kan nyte et glass med «solgull» med kostfibre fra frukt, grønnsaker, korn og levende  melkesyrebakterier rik på verdifulle urtearomaer. Rik på vit C,  E og selen, bidrar til normal funksjon av immunforsvaret og bidrar til å beskytter cellene mot oksydativt stress……;-D

Restorate- for restitusjon: med 10 høykvalitative mineraler – den ideelle «GOD NATT»-drikken. Rik på zink- bidrar til en normal syre/base metabolisme og til en normal karbohydrat-og fettmetabolisme. Zink støtter normal fertilitet…………………

Vil du vite mer- ta kontakt:   solvi@isis-naturterapi.no

 

FitLine, ernæring for kropp og sjel

VI ER HVA VI SPISER- får vi ofte høre. Joda,her er det nok visse sannheter i, på godt og vondt.

Da jeg vokste opp var mor veldig bevisst på at vi måtte få i oss mat med riktige næringstoffer i. Ukedagene var basert på faste måltider, og alle måtte spise for å bli store og sterke -som hun sa.

Men tidene forandrer seg, det samme gjør næringsgrunnlaget i det vi inntar. Jordsmonnet blir mer og mer utmagret, alt skal skje fort og økonomisk. Frukt og grønt transporteres til store lagerhaller med kunstig lys hvor det blir gasset for å få fram en fristende, delikat farge. Det blir minimale næringstoffer, for frukt og grønt er avhengig av sollys for å få fart på vitaminene.  Så der er vi da med magert jordsmonn-hvis det overhode blir dyrket i jord da- og intet sollys, ikke rart det blir så som så med næring!

Oppi all galskapen blir vi anmodet om å få inn frukt og grønt i kostholdet vårt!

Heldigvis har vi et ernæringstilskudd med en unik patent som gjør at vi nyte godt av daglig næring med høykvalitative innholdsstoffer og et profesjonelt produksjonssystem. Utviklet av et kompetanseteam med forskjellig faglig bakgrunn ,som hudpleie, medisin, eller ernæringsvitenskap.

Ønsker du kjøpe eller abonnere på FitLineproduktene, følg denne linken: www.6423411.pm-quickstart.com

Det lønner seg abonnere istedenfor å kjøpe iom du som abonnent har 30% på din faste helsepakke, i tillegg til at du slipper fraktkostnader som kommer i tillegg til varene ved vanlig kjøp som kunde.

Er det noe du lurer på er det bare å sende meg                                               en mail:  solvi@isis-naturterapi.

 

 

Helse for kropp og sjel!