Fordøyelsesproblematikk.

Hva kommer det av at det er så mange som sliter med fordøyelsen?
Er det bare å skjerpe seg, og spise mindre, eller tygge bedre?
Hvorfor er det flere og flere som utvikler allergier og intoleranser?

Hvor mange er det ikke som har diffuse smerter, får reumatiske plager, magevondt, sliten og trøtt osv osv….
Rekken er lang samtidig som den er oversiktlig.

Det er flere årsaker til dette, men altfor ofte ser vi at årsaken var en intoleranse som gradvis utviklet seg ettersom årene gikk.

Jeg skal ta et eksempel som er hentet fra min egen helsesituasjon.
Som barn hadde jeg store problemer med forstoppelse, magesmerter, oppblåsthet og kløe.
Min mor sa: det er nok arvelig, og utviklingen ble verre og verre hvor avføringsmiddel, klyster og evige slankekurer ble min hverdag.Utallige legebesøk og desto flere nederlag krydret tilværelsen og vekta føk opp og ned i samme tempo som min store oppblåste mage.

Mye naturmedisin ble prøvd, men ingenting gav varige resultater. Sliten, evig trøtt og tildels ukonsentrert slet jeg meg igjennom studiene og lurte fælt på hvor dette skulle ende.
Fikk bare konkludert fra de høye herrer at jeg nok hadde «irritert, lekk tarm» og måtte ta tiden til hjelp.

I dag vet jeg at alt startet helt fra småbarnstadiet hvor mor lagde melkeblanding av kumelk,sukker og vann, bakte sine egne nyyyyydelige hjemmebakte brød, som jeg nok allerede da reagerte med intoleranse på. Spørsmålet er hvordan kan man avgifte, reparere og bygge opp etter mange års elendighet.
Joda, det går an, man må bare være bevist på hva som er årsaken, kartlegge hvor skoen trykker og følge noen enkle regler på hvordan man angriper et slikt problem.

I dag fungerer jeg optimalt, fordøyelsen er kjempefin, men jeg kommer alltid til å være forsiktig med hva jeg ikke bør innta for mye av. Jeg er våken og aktiv, vekta er normalisert og jeg sørger for at jeg får i meg vettug kost og riktige næringsemner. De fleste problemene jeg hadde er omtrent borte,men jeg har brukt bortimot 7 mnd på å bygge meg opp. Lang tid, vil noen si- kort tid, sier jeg, iom jeg har slitt med dette siden jeg var liten.

I dag er jeg takknemlig for all den viten og lærdommen jeg har fått, for nettopp det er årsaken til at jeg kan hjelpe andre til et nytt og bedre liv.
se -før-bilde ( i svart) tatt våren 2016

og nå-bilde fra sensommeren 2018.

  • etter all fortvilt prøving og feiling har jeg valgt å «lande» på et næringstilllskudd som kroppen tas opp maksimalt, som har det som trengs for å bygge opp fordøyelsen igjen slik at kroppen og du får det du trenger for en aktiv hverdag og ei god natt med normal søvn.
  • Start med optimalsettet: powercoctail og restorate.

Bruk denne linken hvis du selv vil inngå et abonnement, da får du 30% reduksjon fra utsalgsprisen :

http://www.6423411.pm-quickstart.com

  • kontakt meg gjerne for råd 🙂

Helse for kropp og sjel!