Helse og ernæring

 

Vil du vite mer om produktene:

www.6423411.pm-quickstart.com.
du får 30% på produktene.
www.6423411.well24.com
du får 20% på produktene

Noe å tenke på?
«Joda, jeg predikerer på inn og utpust om dette næringsmidlet- optimalsettet- , men så har jeg også virkelig fått kjenne og erfare hva det vil si å få overskuddet tilbake i rikelig monn. Til og med nattesøvnen er en glede nå! 😀»
———————————————————————————–
Daglig utsettes vi for diverse negative pårvirkninger; alt fra forurensninsger fra luft, vann ,stress og overbehandlet mat-for å nevne noe. Da har jeg ikke nevnt giftstoffer vi selv putter i oss….
Vi spiser det vi tror er sunn mat, ja til og med økologisk-om det er mer næring der- så er likevel Moder Jord utarmet både på land og i vann. Før elsket jeg, som de fleste nordlendinger, fisk/ lever /rogn -det vi kaller «mølje»- men med den viten jeg har i dag ligger jeg langt unna dette herremåltidet, ihverfall lever!. Hvorfor? Med all den forurensnig som er på havet, oljesøl osv. frister det særs lite å putte det i seg.
Joda, mat må vi ha, men jeg velger å være såpass bevisst at jeg, husker – og spiser tilnærmet ennå den gode gamle «bondekosten» som jeg er oppvokst på. Men- TRAN-går ikke inn i min munn lenger.

Nåtidens befolkning , og jeg er ikke et unntak,er mye mer utsatt for påvirkninger utenfra. Det vi kaller «gammelfolk-gikta» finner vi alle aldersgrupper, for ikke å snakkke om » utbrenthet og stress».
Samfunnsutviklingen får vi ikke gjort noe med, og næringa vi får kjøpt likeså.
Derimot kan vi putte på med «supermat» for å fylle på og kompansere litt.
Ved å ta optimalsettet gir du hele organismen din næring som gjør både deg og kroppen din glad.

 

Helse for kropp og sjel!