Hjem

                                     Velkommen til :                                                                                                                                                                                         ISIS-NATURTERAPI 

-hvor det hele mennesket med kropp og sjel står i fokus- 

ikke bare våre hverdagslige plager.-fysisk som tankemessige- men kunstnerisk, uttrykksmessig og skapende kvaliteter. 

Hei, 

Jeg heter Sølvi Dalhaug og er opprinnelig fra ei lita bygd ca. 2 mil fra Narvik , men bor nå i Aurskog i Akershus fylke.

Jeg er utdannet Naturmedisiner og Homøopraktiker og har drevet som behandler siden 1993. I tillegg er et av mine hovedtemaer: Kosthold og ernæring: «Du er det du inntar.»

Helsemessig har jeg slitt mange år med fordøyelsen for deretter muskler og leddsmerter. Andre vondter dukket opp i kjølvannet av dette noe som førte til at jeg faktisk ble tvunget til å regelrett forske på meg selv før jeg endelig fant svaret.

Med vettug omjustering på kostholdet, tilføring av næringstillskudd med toppkvalitet fikk jeg snudd en negativ utvikling. I dag nesten ett år etter har jeg fått helse og overskudd tilbake i rikelig monn.

ERNÆRING :Dette elsker og brenner jeg for: Lære/undervise menn og kvinner som ønsker bevisstgjøring og hjelp innen kosthold/ernæring hvor intoleranse, fordøyelse/tarmproblemer eller ønske om hvordan forebygge er fokus.Får man feks bevisstgjort foreldrene gir det også en unik grobunn for deres barn. Motto: vi er det vi inntar-både fysisk og mentalt. ??

SØVNPROBLEMATIKK: 

Mange mennesker lider av angst, overfølsomhet, søvnløshet eller en overaktiv hjerne som ikke klarer å «koble ut», og dette kan på sikt skape problemer med både søvn og vitaliteten vår.😢
 
De fleste av oss har nok vært der i større eller mindre grad. Når vi mangler søvn, går det fort ut over den daglige hverdagsformen.
 
Vi blir lettere irritabel, glemsk, utmattet og frustrert samtidig som vi ikke forstår hva som skjer med oss.
 
Søvnmangelen begynner å påvirke våre liv.
 
Det positive er at det er lett å få bukt med problemet uten i å måtte ty til medisiner, langvarige behandlinger eller et hav med dyre kosttilskudd som knapt virker.😍
 
Disse teknikkene fungerer for alle og mange opplever bedring etter kort tid.
 

ANNET:

I tillegg er jeg utdannet Billedkunstner, Sang/Stemmeterapeut og er med i duoen Nordlys sammen med Knut Ariel.  www.facebook.com/nordlysborealis

video

  JEG TAR MOT  NYE OG GAMLE PASIENTER 

 Adr. Oslo:   Barbara Koestler, Bernhard Herresvei 3 Smestad/Oslo.

 Adr :  Søndre Mangenv. 142    1930 Aurskog

  Ønsker du time til behandling eller rådgivning,

 send mail :solvi@isis-naturterapi.no

 eller ring/sms –  mob. 917 11 490

http://facebook.com/nordlysborealis

http://facebook.com/isisnaturterapi/sølvi dalhaug

Helse for kropp og sjel!